Пародонтална поддръжка при пациенти с импланти

11 ноември 2021г. практически курс

d-r ToshkovaД-р Франческа Тошкова

Здравейте! 
Курсът беше чудесен и като организация, и като съдържание. Аз и колегите ми сме много впечатлени от доцент Томов, отзивчивостта му към всички наши въпроси и дискусията, която се създаде. Много ни хареса и това, че курсът се провежда в тесен кръг, имаше практическа част и демонстрация на пациент. 
 Хубав ден!

 

 

 

Пародонтална хирургия при единични рецесии във фронталната област – коронарно позиционирано ламбо

08-09 октомври 2021г. практически курс с клинична част

д-р СарамбелиевД-р Емил Сарамбелиев

Курсът “Пародонтална хирургия при единични рецесии във фронталната област – коронарно позиционирано ламбо” беше един от най-добрите практически насочени курсове, които съм посещавал. Изклчючително приятна атмосфера, добре подготвен, търпелив и експедитивен лектор. Много добър, балансиран формат на занятията от които се получават директно приложими знания за колегите с интереси в съвременната пародонтология. Поздравления за курса!
С уважение и успех в бъдещите начинания!
Д-р Емил Сарамбелиев

д-р Тодорова1Д-р Лили Тодорова

Здравейте! Курсът беше много интересен и полезен! Д-р Николов отзивчиво отговори на всичките ни въпроси и търпеливо ни изчака на практичната част! Отстрани изглеждаше лесно, но се оказа нелесно. Демонстрацията върху пациент също беше мотивираща.
Ще приложа наученото в моята работа. Благодаря!

 

 

Приложение на диодните лазери в денталната практика

01.10.2021г. практически курс

kursist 3Д-р Инна Читакова

Много съм доволна от курса, беше изключително ползотворен за мен. Записах се на курса понеже имах съмнения дали е нужен лазер в ежедневната ми практика, но благодарение  на доц. Томов разбрах широкия диапазон на ползи и позитиви от използването му в стоматологичния кабинет. Доцент Томов отговори на всички наши въпроси. Курса според мен е задължителен за хора решили да си закупят лазер, препоръчвам го.
Огранизаторите бяха много отзивчиви и любезни ❤️.

 

 

Приложение на МТА-базирани материали при трудни ендодонтски случаи

24.04.2021г. практически курс

kursist 3Д-р Лили Тодорова

Здравейте, курсът беше много полезен за мен и получих достатъчно информация, за да мога да използвам МТА, без големи притеснения. Доц. Томов и доктор Георгиев направиха един много приятен курс с качествена организация, в добра атмосфера. !
Препоръчвам го на всички дентални лекари, които искат да се развиват и да научават новостите в денталната медицина!
Благодаря Ви!  

2Д-р Виктория Димитрова

Когато на едно място се съберат лектор със сърце на учител и хора, търсещи непрестанно развитие, се получава симбиоза. Именно това се случи на 24.04.2021 г. на практическия курс: “Приложение на МТА – базирани материали при трудни ендодонтски случаи“, организиран от Център ПОДЕМ. Разбрах, че доц. Томов е бил преподавател на д-р Георгиев, а сега заедно водеха курса. Това беше моята първа гаранция, че този екип е способен да предава знания.
Доц. Томов и д-р Георгиев още от самото начало грабнаха нашето внимание, говорейки за трудните клинични ситуации и стратегиите за справяне с тях. Подробно разгледаха материалът МТА от създаването му – до днес, индикации за приложение и ограничения, интрументариум, техника. Хареса ми, че през цялото време бяха готови да отговорят на въпроси. Така създадоха една атмосфера, в която всеки колега можеше да сподели клинични случаи – успешни или дори неуспешни, понеже грешките също ни учат. Следваше практическата част, в която усвоихме “триковете“ при работа – именно това за мен беше най – ценното. Така информацията се превръща в опит. Бих препоръчала курса на всеки колега, имащ интерес по темата.
Благодаря на организаторите и лекторите! Продължавайте да вдъхновявате!
С уважение: Д-р Виктория Димитрова !

 

       Д-р Дияна Хърватова

Здравейте!
Курсът “Приложение на МТА – базирани материали при трудни ендодонтски случаи“ наистина беше полезен за мен. Много ми хареса!Всичко беше добре организирано и структурирано. Лекторите бяха страхотни, търпеливи и обясняваха всичко. Обръщаха внимание на всеки един от курсистите.
Препоръчвам този курс!
Поздрави
Дияна Хърватова

 

       Д-р Антони Гунчев

Здравейте!
Курсът беше изключително полезен и лично аз научих доста нови неща, които вече използвам в моята практика на пациентите ми и постигам изключително високи резултати!
Благодаря на доц.Томов и екипът му за споделеният опит.
Поздрави
д-р Гунчев

 

 

 

Приложение на диодните лазери в денталната практика

22.04.2021г. практически курс

усмивкаДоц. д-р Емилия Илиева,дм

Уважаеми колеги,
Изразявам своето най-дълбоко удовлетворение и благодарност на доц. Георги Томов, както и на Центъра за продължаващо обучение в денталната медицина, за проведения курс „Приложение на диодните лазери в денталната практика“. В него взеха участие петима млади колеги от екипа на Клиника Усмивка, които придобиха нови знания и умения и са готови да ги приложат в полза на малките пациенти.
Ние, като специализирана клиника по детска дентална медицина, подбираме много внимателно квалификационните курсове. Първо условие, разбира се, е нуждата в нашата ежедневна лечебна дейност. Второто условие е лектор, който да е отличен професионалист и преподавател. Точно като доц. Томов.
Още веднъж, благодаря за споделените знание и опит.
И доскоро.
С уважение: доц. Емилия Илиева

Приложение на Er:YAG лазерите в денталната практика, модул 1

12.03.2021г. практически курс

Д-р Иванка Сербезова

Искам да споделя с Вас, че съм напълно удовлетворена от организирания от Център ПОДЕМ към МУ Пловдив, курс на тема: приложение на Er:YAG лазер в денталната практика.
През дългогодишната ми практика съм посещавала много курсове, вкл. в чужбина. Мога да кажа, че такова високо академично ниво е трудно достижимо.
С помощта на доц. Томов получих в цялост необходимата ми информация за денталните лазери, поднесена сбито и конкретно, практически насочена и в същото време задълбочена. Представянето му бе много професионално и научно обосновано.
По отношение на логистиката съм във възторг – пациентите бяха подбрани целенасочено, самите те се явиха на време, движехме се според програмата без закъснения и излишни разтакавания.
Възможността да работя лично с Er:YAG лазера, под ръководството и напътствията на д-р Томов, ми даде допълнителна убеденост в широкото приложение на този вид терапия.
Получих знания, които са безценно полезни за моята практика.
Благодаря на Вас и вашия екип, че проявявате такава усърдност в обучението ни, в разширяването на мирогледа ни по отношение на съвременните методи за лечение в денталната практика.
Споделих с мои колеги колко съм доволна, препоръчах да посетят курса, дадох им координати, а аз очаквам с нетърпение следващия модул.
Благодаря!
Поздрави

Д-р Гюллю Мурад

Беше истинско удоволствие да присъствам и да бъда част от курса “ Приложение на Er:YAG лазерите в денталната практика”!. Получих широка основа от знания и ценни напътствия. Курсът беше много полезен и с практическа насоченост, а организацията – изключително професионална.  Убедих се, че лазерите са бъдещето на стоматологията, а бъдещето – е вече Тук! Щастлива съм, че имах възможността лично да работя с Er:YAG лазера, под наблюдението и асистенцията на доц. д-р Томов, който ни обръщаше индивидуално внимание, и по този начин веднага успях да приложа на практика, знанията, които  получих от лекционната и демонстрационната част на курса. За мен, като млад специалист, беше невероятно приятно и мотивиращо да присъствам на този курс!
Препоръчвам го на всички дентални лекари, които искат да се развиват и да научават новостите в денталната медицина!
Благодаря Ви!